Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto750g2250kcal165g0g180g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g10g86kcal0g0g10g0g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Parsakaali pakaste Rainbow900g180kcal27g18g0g22.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g100g160kcal2.1g3.8g15g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g5633kcal397.2g86.8g413.8g63.4g
Valittu annoskoko2240g2816kcal198.6g43.4g206.9g31.7g
Annoskoko puolitettuna1120g1408kcal99.3g21.7g103.5g15.9g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235