Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto150g450kcal33g0g36g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g2g17kcal0g0g2g0g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Parsakaali pakaste Rainbow180g36kcal5.4g3.6g0g4.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g20g32kcal0.4g0.8g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1127kcal79.4g17.4g82.8g12.6g
Valittu annoskoko448g563kcal39.7g8.7g41.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna224g282kcal19.9g4.4g20.7g3.2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235