Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto188g563kcal41.2g0g45g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Parsakaali pakaste Rainbow225g45kcal6.7g4.5g0g5.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g25g40kcal0.5g1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1408kcal99g21.8g103.6g15.8g
Valittu annoskoko560g704kcal49.5g10.9g51.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna280g352kcal24.8g5.5g25.9g4g
Arvot/100g100g126kcal8.8g1.9g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235