Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto225g675kcal49.5g0g54g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g3g26kcal0g0g3g0g
Paprika punainen 144g42kcal1.4g6.5g0.6g2.7g
Parsakaali pakaste Rainbow270g54kcal8.1g5.4g0g6.7g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g30g48kcal0.6g1.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1690kcal119.2g26g124.2g18.8g
Valittu annoskoko672g845kcal59.6g13g62.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna336g422kcal29.8g6.5g31.1g4.7g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235