Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto300g900kcal66g0g72g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g4g34kcal0g0g4g0g
Paprika punainen 192g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Parsakaali pakaste Rainbow360g72kcal10.8g7.2g0g9g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g40g64kcal0.8g1.5g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g2253kcal158.8g34.6g165.6g25.2g
Valittu annoskoko896g1127kcal79.4g17.3g82.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna448g563kcal39.7g8.7g41.4g6.3g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235