Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 698g140kcal10.9g15.7g2.1g6.3g
Sipuli (kuorittu)262g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Herne 87g60kcal4.4g8.2g0.3g2.7g
Oliiviöljy 24g208kcal0g0g23.6g0g
Soijakastike 31g19kcal1.6g3g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g52g86kcal0.3g21.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g1168kcal41.2g122g53.6g27g
Valittu annoskoko1155g584kcal20.6g61g26.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna578g292kcal10.3g30.5g13.4g6.8g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953