Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 798g160kcal12.5g18g2.4g7.2g
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Herne 100g69kcal5g9.3g0.4g3.1g
Oliiviöljy 27g238kcal0g0g26.9g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g60g99kcal0.4g24.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g1336kcal47.4g139.2g61.4g30.8g
Valittu annoskoko1320g668kcal23.7g69.6g30.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna660g334kcal11.9g34.8g15.4g7.7g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953