Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 998g199kcal15.6g22.4g3g9g
Sipuli (kuorittu)374g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g75g124kcal0.4g30.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g1669kcal59g174.2g76.6g38.6g
Valittu annoskoko1650g835kcal29.5g87.1g38.3g19.3g
Annoskoko puolitettuna825g417kcal14.8g43.6g19.2g9.7g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953