Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 200g40kcal3.1g4.5g0.6g1.8g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g15g25kcal0.1g6.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g334kcal12g34.8g15.2g7.8g
Valittu annoskoko330g167kcal6g17.4g7.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna165g84kcal3g8.7g3.8g2g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953