Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 299g60kcal4.7g6.7g0.9g2.7g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Herne 37g26kcal1.9g3.5g0.1g1.2g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g22g37kcal0.1g9.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g501kcal17.8g52.2g22.8g11.6g
Valittu annoskoko495g250kcal8.9g26.1g11.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna248g125kcal4.5g13.1g5.7g2.9g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953