Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 400g80kcal6.2g9g1.2g3.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Herne 50g35kcal2.5g4.7g0.2g1.6g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g30g50kcal0.2g12.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g669kcal23.6g69.8g30.8g15.6g
Valittu annoskoko662g335kcal11.8g34.9g15.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna331g167kcal5.9g17.5g7.7g3.9g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953