Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 499g100kcal7.8g11.2g1.5g4.5g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Herne 62g43kcal3.2g5.8g0.2g1.9g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Soijakastike 22g14kcal1.2g2.1g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g37g62kcal0.2g15.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g835kcal29.6g86.8g38.2g19.2g
Valittu annoskoko825g417kcal14.8g43.4g19.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna413g209kcal7.4g21.7g9.6g4.8g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953