Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g200g500kcal30g10g38g2g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper114g13kcal2.6g0.5g0g2.7g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g100g140kcal3g2g13g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g195g82kcal3.1g16.8g0.2g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g15g8.4kcal0.4g1.6g0g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g43g111kcal11.5g0g7.2g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper75g218kcal19.5g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2283g2370kcal146g82.4g160.6g14g
Valittu annoskoko1142g1185kcal73g41.2g80.3g7g
Annoskoko puolitettuna571g593kcal36.5g20.6g40.2g3.5g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996