Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g33g83kcal5g1.7g6.3g0.3g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper19g2.1kcal0.4g0.1g0g0.5g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g17g23kcal0.5g0.3g2.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g33g14kcal0.5g2.8g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g2.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7.1g18kcal1.9g0g1.2g0g
Ruokakerma Valio 5%17g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper13g36kcal3.3g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g395kcal24.4g14g26.6g2.4g
Valittu annoskoko191g198kcal12.2g7g13.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna95g99kcal6.1g3.5g6.7g0.6g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.7g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996