Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g67g167kcal10g3.3g12.7g0.7g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper38g4.2kcal0.9g0.2g0g0.9g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g33g47kcal1g0.7g4.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g65g27kcal1g5.6g0.1g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g5g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g14g37kcal3.8g0g2.4g0g
Ruokakerma Valio 5%33g20kcal0.4g0.9g1.7g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper25g73kcal6.5g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g791kcal48.6g27.6g53.8g4.8g
Valittu annoskoko381g396kcal24.3g13.8g26.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna191g198kcal12.2g6.9g13.5g1.2g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996