Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g134g334kcal20g6.7g25.4g1.3g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper76g8.4kcal1.8g0.3g0g1.8g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g67g94kcal2g1.3g8.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g130g55kcal2.1g11.2g0.1g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g10g5.6kcal0.3g1.1g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g28g74kcal7.7g0g4.8g0g
Ruokakerma Valio 5%67g40kcal0.8g1.9g3.3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper50g145kcal13g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g1582kcal97.6g55g107.2g9.2g
Valittu annoskoko762g791kcal48.8g27.5g53.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna381g396kcal24.4g13.8g26.8g2.3g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996