Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g167g417kcal25g8.3g31.7g1.7g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper95g11kcal2.2g0.4g0g2.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g83g117kcal2.5g1.7g10.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g163g68kcal2.6g14g0.2g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g13g7kcal0.3g1.4g0g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g36g92kcal9.6g0g6g0g
Ruokakerma Valio 5%83g50kcal1g2.3g4.2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper63g182kcal16.3g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1905g1978kcal121.8g68.8g134g12g
Valittu annoskoko952g989kcal60.9g34.4g67g6g
Annoskoko puolitettuna476g494kcal30.5g17.2g33.5g3g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996