Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto94g263kcal17.9g0g20.7g0g
Sipuli (käsittelemätön)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kermaviili, maustamaton (Valio)150g180kcal4.5g6.2g15g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl83g107kcal10.8g0.2g6.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g600g1021kcal120.1g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g3191kcal309g21.4g205.6g3g
Valittu annoskoko1017g1596kcal154.5g10.7g102.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna509g798kcal77.3g5.4g51.4g0.8g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816