Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Sipuli (käsittelemätön)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kermaviili, maustamaton (Valio)25g30kcal0.8g1g2.5g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g100g170kcal20g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g532kcal51.6g3.4g34g0.6g
Valittu annoskoko169g266kcal25.8g1.7g17g0.3g
Annoskoko puolitettuna85g133kcal12.9g0.9g8.5g0.2g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816