Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto188g526kcal35.7g0g41.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)300g360kcal9g12.3g30g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl165g215kcal21.6g0.5g13.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1201g2041kcal240.1g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g6382kcal617.4g42.8g411g6.2g
Valittu annoskoko2034g3191kcal308.7g21.4g205.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna1017g1596kcal154.4g10.7g102.8g1.6g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816