Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto219g614kcal41.7g0g48.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kermaviili, maustamaton (Valio)350g420kcal10.5g14.4g35g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl193g250kcal25.2g0.6g16g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1401g2381kcal280.2g0g140.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4746g7445kcal720.6g50.2g479.4g7.2g
Valittu annoskoko2373g3723kcal360.3g25.1g239.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna1187g1861kcal180.2g12.6g119.9g1.8g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816