Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto251g702kcal47.6g0g55.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)400g480kcal12g16.4g40g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl220g286kcal28.8g0.7g18.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1601g2722kcal320.2g0g160.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g8509kcal823.4g57.2g548g8.2g
Valittu annoskoko2712g4255kcal411.7g28.6g274g4.1g
Annoskoko puolitettuna1356g2127kcal205.9g14.3g137g2.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816