Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Sipuli (käsittelemätön)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)100g120kcal3g4.1g10g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl55g72kcal7.2g0.2g4.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400g680kcal80g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g2126kcal205.8g14.4g137g2g
Valittu annoskoko678g1063kcal102.9g7.2g68.5g1g
Annoskoko puolitettuna339g532kcal51.5g3.6g34.3g0.5g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816