Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 64g218kcal3.9g48.2g0.4g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2028g1811kcal91.4g150g88.6g25g
Valittu annoskoko1014g905kcal45.7g75g44.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna507g453kcal22.9g37.5g22.2g6.3g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753