Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 629g2152kcal38.1g475.2g4.4g14.5g
Vesi, vesijohtovesi 1972g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 271g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Keräkaali, 100g4930g1183kcal59.2g167.6g9.9g103.5g
Jauheliha, sika-nauta 1972g4367kcal345.1g0g335.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl74g666kcal0g0g73.9g0g
Hunaja 99g326kcal0.5g79.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi54g152kcal4.9g3.8g12.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17853kcal902.4g1478.6g872.8g245.4g
Valittu annoskoko10000g8927kcal451.2g739.3g436.4g122.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4463kcal225.6g369.7g218.2g61.4g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753