Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 255g873kcal15.5g192.8g1.8g5.9g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Keräkaali, 100g2001g480kcal24g68g4g42g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8116g7245kcal366.2g599.8g354.2g99.6g
Valittu annoskoko4058g3623kcal183.1g299.9g177.1g49.8g
Annoskoko puolitettuna2029g1811kcal91.6g150g88.6g24.9g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753