Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 383g1310kcal23.2g289.2g2.7g8.8g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Keräkaali, 100g3001g720kcal36g102g6g63g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2658kcal210.1g0g204.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12174g10867kcal549.4g899.8g531.4g149.2g
Valittu annoskoko6087g5434kcal274.7g449.9g265.7g74.6g
Annoskoko puolitettuna3044g2717kcal137.4g225g132.9g37.3g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753