Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g34g119kcal2g25.9g0.6g0.7g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 400g154kcal4g27.6g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Basilika, tuore 4g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss30g101kcal6.6g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g1612kcal111g130.2g66.8g23g
Valittu annoskoko1116g806kcal55.5g65.1g33.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna558g403kcal27.8g32.6g16.7g5.8g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796