Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g85g298kcal5.1g64.6g1.4g1.7g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1001g384kcal10g69g2g25g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)500g230kcal16g24g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss75g251kcal16.5g0.1g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g4029kcal278.2g325.8g167g57.2g
Valittu annoskoko2790g2015kcal139.1g162.9g83.5g28.6g
Annoskoko puolitettuna1395g1007kcal69.6g81.5g41.8g14.3g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796