Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g119g417kcal7.1g90.5g2g2.4g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1401g538kcal14g96.7g2.8g35g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.5g0g56g0g
Basilika, tuore 14g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)701g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss105g352kcal23.1g0.1g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g5641kcal389.2g456.4g233.8g80g
Valittu annoskoko3906g2820kcal194.6g228.2g116.9g40g
Annoskoko puolitettuna1953g1410kcal97.3g114.1g58.5g20g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796