Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g136g476kcal8.2g103.4g2.3g2.7g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1601g615kcal16g110.5g3.2g40g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha641g1063kcal121.7g0g64g0g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)801g368kcal25.6g38.4g12g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18.1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss120g402kcal26.4g0.1g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8928g6447kcal445g521.6g267.2g91.4g
Valittu annoskoko4464g3223kcal222.5g260.8g133.6g45.7g
Annoskoko puolitettuna2232g1612kcal111.3g130.4g66.8g22.9g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796