Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g17g60kcal1g12.9g0.3g0.3g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 200g77kcal2g13.8g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss15g50kcal3.3g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g806kcal55.8g65.2g33.4g11.2g
Valittu annoskoko558g403kcal27.9g32.6g16.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna279g201kcal14g16.3g8.4g2.8g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796