Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Maksa naudan 59g77kcal10.8g3.4g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana212g247kcal24.4g10.6g11.6g1.6g
Valittu annoskoko106g124kcal12.2g5.3g5.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g62kcal6.1g2.7g2.9g0.4g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632