Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g245g69kcal1.5g14.5g0.5g6.1g
Kananmuna kuorineen punnittu106g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Maksa naudan 586g768kcal107.7g34.1g21.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g245kcal0.3g0.3g26.8g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g2477kcal244.6g107g117.4g15.2g
Valittu annoskoko1060g1238kcal122.3g53.5g58.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna530g619kcal61.2g26.8g29.4g3.8g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632