Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Kananmuna kuorineen punnittu126g159kcal13.9g0.4g11.3g0g
Maksa naudan 700g917kcal128.7g40.7g25.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g2958kcal292.4g128.2g140g18.2g
Valittu annoskoko1266g1479kcal146.2g64.1g70g9.1g
Annoskoko puolitettuna633g740kcal73.1g32.1g35g4.6g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632