Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g73g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Kananmuna kuorineen punnittu32g40kcal3.5g0.1g2.8g0g
Maksa naudan 175g229kcal32.2g10.2g6.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g739kcal73.2g32g35g4.6g
Valittu annoskoko317g370kcal36.6g16g17.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna158g185kcal18.3g8g8.8g1.2g
Arvot/100g100g117kcal11.6g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632