Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Kananmuna kuorineen punnittu53g67kcal5.8g0.2g4.7g0g
Maksa naudan 293g384kcal53.9g17.1g10.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.4g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1238kcal122.4g54g58.4g7.8g
Valittu annoskoko530g619kcal61.2g27g29.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna265g310kcal30.6g13.5g14.6g2g
Arvot/100g100g117kcal11.6g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632