Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g196g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Kananmuna kuorineen punnittu84g106kcal9.3g0.3g7.6g0g
Maksa naudan 469g615kcal86.2g27.3g17.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g196kcal0.3g0.3g21.4g0g
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g1981kcal195.8g86g93.6g12.2g
Valittu annoskoko848g991kcal97.9g43g46.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna424g495kcal49g21.5g23.4g3.1g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632