Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g220g62kcal1.3g13.1g0.4g5.5g
Kananmuna kuorineen punnittu95g120kcal10.4g0.3g8.5g0g
Maksa naudan 528g691kcal97g30.7g19.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g220kcal0.3g0.3g24.1g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g2229kcal220.2g96.6g105.4g13.8g
Valittu annoskoko954g1115kcal110.1g48.3g52.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna477g557kcal55.1g24.2g26.4g3.5g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632