Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%533g906kcal106.5g0g53.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)87g173kcal3.5g30.3g2.6g0g
Korppujauho 33g122kcal3.5g24.9g0.3g1.8g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g266g360kcal8g10.4g32g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Puolukka 80g31kcal0.4g5.4g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g3391kcal262.2g142.4g192.2g7.8g
Valittu annoskoko1072g1696kcal131.1g71.2g96.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna536g848kcal65.6g35.6g48.1g2g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667