Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%599g1019kcal119.9g0g59.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)97g195kcal3.9g34.1g2.9g0g
Korppujauho 38g137kcal3.9g28.1g0.4g2g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g300g405kcal9g11.7g36g0g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Puolukka 90g35kcal0.4g6.1g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g3815kcal294.8g160.4g216g8.6g
Valittu annoskoko1206g1908kcal147.4g80.2g108g4.3g
Annoskoko puolitettuna603g954kcal73.7g40.1g54g2.2g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667