Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%67g113kcal13.3g0g6.7g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)11g22kcal0.4g3.8g0.3g0g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g33g45kcal1g1.3g4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Puolukka 10g3.9kcal0g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g424kcal32.4g17.8g23.8g1g
Valittu annoskoko134g212kcal16.2g8.9g11.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna67g106kcal8.1g4.5g6g0.3g
Arvot/100g100g158kcal12.1g6.6g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667