Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%666g1132kcal133.2g0g66.6g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)108g216kcal4.3g37.9g3.2g0g
Korppujauho 42g152kcal4.4g31.2g0.4g2.2g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g333g449kcal10g13g40g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Puolukka 100g39kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g4239kcal327.4g178.4g240.2g9.6g
Valittu annoskoko1340g2120kcal163.7g89.2g120.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna670g1060kcal81.9g44.6g60.1g2.4g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667