Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)130g260kcal5.2g45.5g3.9g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.4g0.5g2.6g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g400g540kcal12g15.6g48g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Puolukka 120g47kcal0.5g8.2g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g5093kcal393.4g214g288.6g11.4g
Valittu annoskoko1610g2547kcal196.7g107g144.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna805g1273kcal98.4g53.5g72.2g2.9g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667