Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%133g226kcal26.6g0g13.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)22g43kcal0.9g7.6g0.6g0g
Korppujauho 8.3g31kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g67g90kcal2g2.6g8g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Puolukka 20g7.8kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g848kcal65.6g35.8g48g1.8g
Valittu annoskoko268g424kcal32.8g17.9g24g0.9g
Annoskoko puolitettuna134g212kcal16.4g9g12g0.5g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667