Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)33g65kcal1.3g11.4g1g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g100g135kcal3g3.9g12g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Puolukka 30g12kcal0.1g2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1273kcal98.2g53.6g72.2g3g
Valittu annoskoko403g637kcal49.1g26.8g36.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna201g318kcal24.6g13.4g18.1g0.8g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667