Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%266g453kcal53.3g0g26.6g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)43g87kcal1.7g15.1g1.3g0g
Korppujauho 17g61kcal1.7g12.5g0.2g0.9g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g133g180kcal4g5.2g16g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Puolukka 40g16kcal0.2g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g1696kcal131g71.2g96.2g3.8g
Valittu annoskoko536g848kcal65.5g35.6g48.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna268g424kcal32.8g17.8g24.1g1g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667