Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g679kcal79.9g0g40g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)65g130kcal2.6g22.7g1.9g0g
Korppujauho 25g91kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g200g270kcal6g7.8g24g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Puolukka 60g23kcal0.3g4.1g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g2544kcal196.6g107g144.2g5.8g
Valittu annoskoko804g1272kcal98.3g53.5g72.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna402g636kcal49.2g26.8g36.1g1.5g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667