Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%466g792kcal93.2g0g46.6g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)76g152kcal3g26.5g2.3g0g
Korppujauho 29g107kcal3.1g21.8g0.3g1.5g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g233g315kcal7g9.1g28g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Puolukka 70g27kcal0.3g4.8g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g2967kcal229.2g124.8g168.2g6.6g
Valittu annoskoko938g1484kcal114.6g62.4g84.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna469g742kcal57.3g31.2g42.1g1.7g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667