Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)564g710kcal106.6g19.2g22.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g175g491kcal31.6g0.9g40.3g0g
Sipuli 188g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Kuohukerma (Ingman)157g532kcal3.4g4.9g54.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g3581kcal287.8g68g236.2g6.4g
Valittu annoskoko1115g1791kcal143.9g34g118.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna558g895kcal72g17g59.1g1.6g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895